Yhteystiedot

REKUN TALLI
Virve Reponen
Ari Kuorttinen
Karjalaisentie 275
54100 Joutseno
virve.reponen@netti.fi

Virve 050-5485384
Ari 050-3808876Sivuja päivitetty 02.03.2018

© Virve Reponen

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:81478 kpl

Uusimmat kuvat

TALLIN VÄKI

Virve Reponen

Olen vuonna 1979 syntynyt. Hevosia on tullut harrastettua melkein koko ikä, jo ihan pienenä tuli käytyä tuttujen hevosia katselemassa ja joskus ratsastelemassa. Noin kymmenkesäisenä aloitin ihan säännöllisesti käymään tallilla hoitamassa hevosia. Parikymppisenä hankin ensimmäisen oman (puolikkaan) hevosen. Hevonen oli suomenhevostamma Hilpitär.
Vuodesta -98 eteenpäin olin töissä erilaisilla harjoitteluilla ja lomituksia tehden eräällä ratsastuskoulu/ myyntitallilla. Siinä välissä kävin myös hevosenhoitajaksi monimuotokoulutuksella Harjussa, josta valmistuin vuonna 2001. Lomituksiakin tein samalla muutamilla hevostalleilla, sikatiloilla ja lihakarja tiloilla. Muutaman vuoden kerkesin myös kokeilla leipomotyötä, joka ei ehkä ollut ihan oma ala ;)
Vuonna 2005 aloitettiin rakentamaan omaa tallia, ja kevät talvella 2006 tuli talliin ensimmäiset vieraat hevoset. Siitä tämä homma on pikkuhiljaa lähtenyt leviämään ja nykyään tallissa on 17 karsinapaikkaa.

Ari Kuorttinen

Ari on vuonna 1976 syntynyt. Hevosharrastus on tullut tutuksi vasta vuonna 2005 kun ostettiin oma hevonen Kiia joka muutti Karjalaisenkylään tuolloin syyskuussa. Pikku hiljaa hevoset ovat tulleet tutuiksi myös Arille ja nykyään hän taluttaa kaikenlaisia hevosia, siivoaa karsinoita jne. Ari kyllä on tottunut jo pienestä pitäen erilaisiin eläimiin koska tässä "sukutilalla" on ollut alunperin lehmiä ja sen jälkeen sikoja, eli hieman suuntaus on vain vaihtunut eri eläinkantaan :)
Pääasiassa Arin työnkuvaan kuuluu maanviljely, mansikan kasvatus ja talvisin lumityöt sekä välillä käy tallissa auttamassa hevosten hoidossa.

Peppi Kuorttinen

Peppi on syksyllä 2011 syntynyt tyttö joka joutuu (?) jo pienestä pitäen tottumaan hevosiin ja toivon mukaan vielä jonakin päivänä hänestä tulee innokas hevosharrastaja.